Rrëshqitje dheu e gurësh në magjistralen Kaçanik-Han i Elezit

Rruga Kaçanik-Han i Elezit po vazhdon të jetë ende problem për të pjesëmarrësit në komunikacion. Mbrëmë dhe sot, në këtë magjistrale ka pasur shembje të dheut dhe të gurëve, raporton lajmi.net. Në disa fotografi të publikuara në rrjetet sociale, shihen shkëmbinjtë të cilët nga rrëshqitja kanë rënë deri në rrugën afër tunelit. Në ndërkohë që nuk raportohet për të lënduar, nga ministria e Infrastrukturës nuk kanë dhënë detaj lidhur me këtë.