Sa mund të kushtoj një çantë? Kjo është shuma e çmendur!

Sa mund të kushtoj një çantë? 100 euro? Ndoshta 500? Ndoshta edhe 1.000?

Si thoni për një cmim prej 300,000 euro për një të tillë?

Për këtë çmim, mund të blini një shtëpi në Britani të Madhe (ku banesa mesatare kushton 223,285 £).

Kaq kushton një cantë e brendit “Hermes” e krijuar nga krokodili i Nilit dhe u zbukurua me ari 18 karat dhe me diamante.

Ndërkohë që 279.000 funte është një rekord për këtë “aksesor të shtrenjtë” kjo është e zakonshme për tregun gjithnjë e më fitimprurës në tregun e cantave luksoze. /MESAZHI/