SHBA – 3 ish-presidentë do të jenë të pranishëm në ceremoninë e Trump

Ish-presidenti amerikan, George W. Bush, si dheHillarydhe Bill Clinton do të jenë të pranishëm në ceremoninë e marrjes së funksioneve presidenciale të Donald Trump më 20 janar në Uashington, njoftuan persona pranë tyre.

Gjithsej, tre nga katër ish-presidentët ende gjallë do të jenë në Kapitol për të parë Donald Trump të bëjë betimin. Jimmy Carter, Bill Clinton dhe George W. Bush janë ish-presidentët.trt