Shpërndahen protestuesit që ishin mbledhur te Ura e Ibrit

Protestuesit shqiptarë që ishin mbledhur te Ura e Ibrit janë shpërndarë.

Ata ishin mbledhur pas thirrjeve që të mërkurën ishin bërë nga profile të ndyshme në rrjete sociale.

Policia e Kosovës dhe ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, kanë bërë thirrje që kjo protestë të bojkotohet.