Shpërthim në veri të Mitrovicës, dëmtohen xhamat e një banese dhe një veture

Një shpërthim raportohet të ketë ndodhur dje në veri të Mitrovicës.

Sipas policisë, dy ankues meshkuj kosovarë kanë raportuar se nga një shpërthim është dëmtuar një xham i një banese dhe një xham i një veture.

Rasti në fjalë është duke u hetuar.

Ndryshe veri i vendit vazhdon të jetë vazhdimisht në zhvillime e sipër, ndër të tjerash shumica prej tyre të cilat kanë rrezikuar qytetarët, zyrtarë të shumtë e në mesin e tyre edhe policë të Kosovës.

Sulmet e ndryshme të cilat po bëhen shpesh herë nga grupe kriminale janë shqetësuese për këdo që jeton në pjesën veriore të Kosovës