Si ta ndalojmë Alexa-n që të mos regjistrojë bisedat private

E vetmja mënyrë për të ndaluar regjistrimin e Amazon Alexa në shtëpi është ta ndalni atë.

Nëse nuk dëshironi që Alexa të regjistrojë bisedat tuaja private në shtëpi, ju nuk duhet ta keni një. Altoparlantët Amazon Echo janë një vegël e mahnitshme që mund ta bëjë jetën tuaj më të lehtë dhe më interesante, raporton “The Sun”, transmeton lajmi.net.

Amazona regjistrimet e marra nga Alexa, u dërgon njerëzve bisedat e ndryshme, kjo krijon ankth në privatësinë tuaj sepse këto biseda duhet të jenë private por janë të marra nga Alexa gabimisht.

Nëse nuk dëshironi që bisedat tuaja të regjistrohen, mos e blini një të tillë, është shumë e thjeshtë, tha eksperti Keith Geragthy

Herët këtë javë, një ish punëtorë i Amazonës ka treguar që Alexa regjistron bisedat e atyre që kanë një altroparlantë të tillë në shtëpi. Ai tha që në momentin që kishte ndonjë bisedë private në shtëpi, e ndalte Alexan dhe më pas vazhdonte bisedën.