Sot mbahet pjesa e dytë e testit të maturës

Students taking test in classroom

Rreth 25 mijë nxënës do t’i nënshtrohen sot pjesës së dytë të testit të maturës për afatin e qershorit.

Sipas Komisionit Qendror të Maturës, testi do të mbahet në 200 qendra të testimit në gjithë vendin.

I gjithë procesi do të monitorohet nga rreth 2100 administrues dhe rreth 600 komisionerë.