Sot varroset Astrit Deharit

Sot do t’i jepet lamtumira e fundit Astrit Deharit, i cili sipas rezultateve të para të ekspertizës, ka vdekur nga mungesa e frymëmarrjes, ndërsa, hedhet poshtë dyshimi se ai kishte marrë medikamente.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet në ora 14:00, në varrezat e Zllatarit në Prishtinë.

Para varrimit do të mbahet një mbledhje komemorative dhe një marsh protestues.

11:00 – Mbledhje komemorative në Fakultetin Filologjik.

12:00 – Marsh protestues për drejtësi, organizuar nga organizatat studentore të UP-së.

Marshi fillon nga Biblioteka Kombëtare dhe vazhdon deri tek Teatri Kombëtar ku bëhen homazhet.

14:00 –Varrimi në varrezat në Zllatar, Prishtinë.