Stamboll, avioni luksoz shpërthen në flakë

Katër persona mbetën të plagosur pasi një aeroplan luksoz privat u rrëzua në aeroportin kryesor të Stambollit.

Avion thuhet se po përpiqet të largohet nga Aeroporti Ataturk për në Qipro, kur pësoi një defekt në sinjal.

Sipas mediave lokale, pilotët u përpoqën të ulnin aeroplanin kur ai “ra” dhe shpërtheu në flakë.
Aeroporti i Ataturkut thuhet se u mbyll për trafikun.
Avioni privat u regjistrua si TC-KON.