Takimi i Ahmedit me donatoren që ia dhuroi mëlçinë (Video)

Takimi i Ahmed-it me donatoren që i dhuroi mëlçinë është videoja më emocionuese që mund ta keni parë kohëve të fundit!

Aja është nëna e vogëlushit Ahmed, dhe udhëtoi nga Abu Dabi në mënyrë që i biri i saj të mund t’i nënshtrohej transplantimit të mëlçisë në klinikën e Cleveland, Amerikë. Mëlçia e znj. Beckys kishte një përshtatje të përsosur.

“Më shpëtove jetën, sepse ai (Ahmedi) është jeta ime” u shpreh me lotë në sy znj.Aya, duke iu drejtuar znj. Becky.

“Ai është pjesë e imja, është familja ime” tha Becky. Me të vërtetë, ta shpëtosh një jetë të një fëmije është ndjenjë e papërshkrueshme, por për të flet më së miri fytyra e këtyre zonjave!