Të mërkurën në Bruksel rifillon dialogu Kosovë-Serbi

Të mërkurën më 1 shkurt, në Bruksel do të mbahet vazhdimi i dialogut në mes të Beogradit dhe Prishtinës në nivel të lartë, është konfirmuar për Tajnug nga kabineti i kryeministrit Aleksandër Vuçiq, transmeton Telegrafi.

Delegacioni serb do të udhëhiqet nga kryeministri Vuçiq dhe presidenti serb Tomisllav Nikoliq, kurse ai i Prishtinës, sipas Tanjug do të udhëhiqet nga presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Isa Mustafa.