Truqet e thjeshta që iu ndihmojnë parandalimin e avullimit të xhamave në makinë

Mëngjeset mund të jenë të vështira për t’u përballuar dhe dimri gjithmonë i bën ato më të ashpra, sidomos nëse jeni me makinë dhe xhamat kanë tendencë çdoherë të avullohen.

Megjithatë, ekzistojnë disa truqe për parandalimin e këtij problemi, të cilat janë krejtësisht të përballueshme për çdo vozitës makinash, transmeton lajmi.net.

Që të gjitha këto pajisje ndihmojnë në absorbimin e lagështisë në ambientin e veturës.

Ndiqeni videon për t’i mësuar këto truqe. /Lajmi.net/