UNRWA: Një fëmijë vritet në Gaza çdo 10 minuta

Agjencia e OKB-së për refugjatët palestinezë ka theksuar koston e luftës së Izraelit ndaj fëmijëve të Gazës.

Ajo tha se “një numër i pafalshëm fëmijësh janë plagosur gjithashtu mes sulmeve intensive dhe shpesh pa dallim” dhe bëri thirrje edhe një herë për një armëpushim.