Veteranët vazhdojnë protestën, nuk lëvizin nga Kuvendi i Kosovës

Prej më shumë se dy orësh veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë duke protestuar para Kuvendit të Kosovës.

Të njëjtit janë duke kundërshtuar votimin në parim të projektligjit për pagën minimale, në të cilën ata nuk janë të përfshirë.

Veteranët e UÇK-së vazhdimisht kanë brohoritur ‘UÇK’, ndërsa kanë deklaruar se është turp për deputetët e Kuvendit të Kosovës të cilët kanë votuar këtë projektligj.

Ata kanë bërë thirrje që të mos fyen apo provokohen zyrtarët policorë të Kosovës, pasi që të njëjtit kundërshtimin e kanë për zyrtarët shtetërorë dhe jo policët.

Përpos kësaj, nga OVL-UÇK kanë thënë se po u ofrojnë edhe një shans të dytë zyrtarëve të shtetit që të përmirësojnë gabimin në lidhje me këtë votim dhe se duan që protesta të përfundojë e qetë.