Video komike: Vështirësitë e të qenurit “i vogël”

Veshtiresite e te qenurit i vogel jane me te vertete per t’u marre ne konsiderate…

Kjo video e shperndare nga The Independent tregon veshtiresine qe kane patat e vogla qe te kalojne shkallet dhe te ndjekin me te medhenjte.

Nje pamje e tille e embel na kujton edhe neve se si eshte te jesh i vogel. Videoja eshte aq e lezetshme, sa ka marre mijera shperndarje… /MESAZHI/