Vuçiq kënaqet teksa na sheh si po përlahemi për gylenistët

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq po i monitoron nga afër zhvillimet në Kosovë.

Ai ka komentuar zhvillimet e fundit duke thënë se Prishtina nuk po bën asgjë për themelimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe dhe se tani po rrihen për gylenistët.

“Shqiptarët po përlahen për gylenistët, disa të afërt me Turqinë, disa me Amerikën” ka thënë ai.

Por, sipas tij, kur janë në pyetje serbët, shqiptarët bëhen bashkë menjëherë.

Vuçiq këto komente i ka bërë pas një takimi me Milorad Dodik udhëheqës i Republika Srpska.