Zgjidhen edhe nënkryetarët e Kuvendit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës zgjodhën edhe nënkryetarët e legjislativit.

Dyshat e Kuvendit do të jenë, Saranda Bogujevci nga LVV, Bedri Hamza nga PDK dhe Kujtim Shala nga LDK.

Kundër këtyre emrave u shprehën deputetët e AAK-së.