17 të vrarë në restorantin turk…

Të paktën 17 persona kanë mbetur të vrarë nga një sulm i armatosur në një restorant turk në shtetin afrikan të Burkina Fasos.

Dhuna, e cila ka filluar javë më parë, kulmoi dje dhe vazhdoi deri në orët e hershme të mëngjesit të sotëm.

Forcat e sigurimit shtetëror kanë njoftuar se kanë arritur të vrasin tre sulmues, ndërsa sipas Reuters, ende kishte njerëz që kishin mbetur të bllokuar në restorant. /MESAZHI/