2. Shoqërimi me Kur’an – Fahrudin Hashani & Halil Avdulli (VIDEO)

Emisioni Kandili transmetohet në
Tv Shenja: në ora 22:30, repriza 02:30 dhe 13:30
Kanal 10: në ora 03:30
Mesazhi.com: në ora 23:00