46 aksidente për 24 orë, mbi 1 mijë tiketa

Për 24 orë në Kosovë kanë ndodhur 46 aksidente.

Prej tyre 30 pa të lënduar dhe 16 me të lënduar.

Ndërsa, sa i përket mosrespektimit të rregullave në trafik, Policia ka shqiptuar gjithsej 1169 tiketa trafiku, transmeton Indeksonline.

Për vepra të ndryshme penale, Policia ka arrestuar 17 persona.

Prej tyre, 11 janë në mbajtje, ndërsa një është dërguar në vuajtje të dënimit.