Abdulhamit Gül: Vrasja e Khashoggit nuk mund të mbulohet

Ministri i Turqisë i Mbrojtjes, Abdulhamit Gül: Askush nuk mund të shmangë përgjegjësinë për vrasjen e Khashoggit.

Kjo çështje i ka kushtuar gjithë botës dhe nuk mund të mbulohet.