Anëtari i VV-së: Rruga e mbarë atyre që nuk i besojnë Albinit

Hysen Durmishi, anëtar i Vetëvendosjes ka reaguar pas publikimit të mesazheve dje dhe deklarateve të përçarjes brenda partisë.

Durmishi, përmes Facebookut, ka thënë që VV-ja mirëpret të gjithë ata që pajtohen me programin e tyre politik, ndërsa, të tjerë që nuk besojnë në fyrmen e VV-së, rrugë të mbarë.

Më poshtë postimi i plotë:

Në Lëvizjen VETËVENDOSJE!, gjatë këtyre viteve kemi pritur shumë e disa edhe i kemi përcjellur.

Mirë se të vijnë të gjithë ata që pajtohen me programin tonë politik, alternativen tonë qeverisëse. Mirë se të vijnë të gjithë ata që besojnë në parimet e konceptin tonë politik. Mirë se të vijnë të gjithë ata që besojnë në frymën e idenë e vetëvendosjes, të ndërtuar me djersë e me gjak, me mund e me sakrificë, nga Albini me shoqe e me shokë.

Natyrisht rruga e mbarë të gjithë të tjerëve që nuk besojnë në ato që u thanë më lart.