Aprovohet vendimi, stadiumi i Prishtinës do të quhet “Fadil Vokrri”

Edhe zyrtarisht stadiumi i qytetit të Prishtinës do të mbaj emrin e legjendës së futbollit, Fadil Vokrri.

Me 39 vota pro dhe një kundër kuventi komunal i Prishtinës ka miratuar vendimi për emërimin e stadiumit të Prishtinës.

Tashmë edhe në stadium është ngjitur emri i Fadil Vokrrit.

Kujtojmë se Kosova do të luaj ndeshjet ndërkombëtare në këtë impiant që u rinovua duke marr pamje të re.