Arrestime në Francë, planifikohej vrasja e politikanëve

Dhjetë persona janë arrestuar në Francë nën dyshimin për planifikim të vrasjes së politikanëve.

Policia antiterroriste arrestoi të dyshuarit e moshës ndërmjet 17 dhe 25-vjeç, në kuadër të hetimeve mbi të djathtët ekstremë.

Televizioni francez M6 njofton se të arrestuarit planifikonin sulme ndaj politikanëve francezë.

Personat janë arrestuar në lagjen veriore të Parisit, Saint-Danis dhe në Marsejë. /21Media/