“Balena e kaltër”, arrin edhe në Kosovë (Video)

Këtë e ka treguar për Klan Kosovën një prej personave që ka dashur ta luaj këtë lojë.

Loja, e cila cyt lojtarët që në fund të bëjnë vetëvrasje, është duke u shfaqur më të madhe nëpër shtetet e ndryshme në Botë.

Ajo ka 50 etapa, ku gjatë këtyre etapave ka edhe tortura të përgjakshme.

Zakonisht administratorët e kësaj loje targetojnë adoleshent dhe fëmijë.

Në etapën e 50 gjithçka përfundon me fatalitet, pasi që fëmija apo adoleshenti që e ka luajtur lojën bën vetëvrasje.

Për ardhjen në Kosovë të kësaj loje vdekjeprurëse ndiqeni raportin më poshtë.

https://youtu.be/YdUsnTzd7_M