Brazil, të paktën pesë studentë të vrarë në një shkollë

Të paktën pesë studentë janë vrarë nga të shtënat në një shkollë në shtetin São Paulo në Brazil, thonë policia.

Një i rritur u vra gjithashtu në sulmin në shkollën shtetërore Profesor Raul Brasil në Suzanano.

Dy “adoleshentë të armatosur dhe të maskuar” kishin kryer sulmin, thanë policia. Raportet e medias thanë se të dy personat e armatosur ishin gjithashtu të vdekur.

Guvernatori i shtetit São Paulo João Doria shkroi në Twitter se viktimat ishin “vrarë mizorisht”.