Brigadat Al-Quds thotë se kanë lëshuar raketa në qytetet izraelite

Krahu i armatosur i Xhihadit Islamik Palestinez ka thënë se ka lëshuar raketa në qytetet izraelite Sderot dhe Nirim jashtë Gazës.

Më vete, Haaretz raportoi tinguj sirenash në Sderot dhe qytete të tjera kufitare.