Çfarë të veshin gratë myslimane në palestër (FOTO)

Islami nuk i kufizon gratë nga ushtrimet në palestër, në të vërtetë, të gjithë muslimanëve u kërkohet që të kujdesen për trupin e tyre, përmes ngrënies dhe stërvitjes së shëndetshme.

Megjithatë, gratë përballen me një sërë sfidash të veçanta, duke filluar nga veshja, e deri te moskalimi i kufirit dhe kalimi te stërvitja e lodhshme.

Fotot e mëposhtme japin sugjerime si mund të visheni në fitnes, dhe të ndjeheni rehat. /MESAZHI/

Image result for muslim woman fitness

Image result for muslim woman fitness

Image result for muslim woman fitness

large (8)

sport