Çka nëse personazhet e filmave Dizni do të ishin musliman? (Komike)

Shumica prej nesh jemi rritur me filmat e animuar nga Dizni, të tranmetuar rrallë në TV, apo të blerë edhe më rrallë në kasetat e famshme VHS.

Edhe pse në këta filma asnjëherë nuk flitej për “elementet fetare” ne kemi menduar se si do të ishin këta filma nëse personazhet do të ishin musliman….

  1. Aladini nuk do të mund të ja paguante mehrin Princeshës Yasmin…

2. Borëbardha të jetoj në një shtëpi me 7 meshkuj??? Jo kurrë!

  1. Bukuroshja e fjetur definitivish nuk ka nevojë për princin!

  1. Te kthehesh në mes të natës??? Cinderella duhej të jetë në shtëpi pa u thirrur namazi i Jacisë. Dhe atë, me të dyja këpucët!

5. Bellës i shfaqet bisha në Kështjellë? Epo duhej të kishte lexuar ndonjë Sure!!!

  1. Ariel do të dukej vërtetë simpatike në Burkini

7. Princesha Jaseminë do ta zhdukte xhinin duke i kënduar Kur’an…

  1. Bretku kurrën e kurrës nuk do të bëhej princ!

  1. Hoxha i xhamisë do ta qortonte fort Pinokun për gënjeshtrat e tij.

  1. Rapunzela i lëshon flokët poshtë kështjellës? Prit gomar sa të del bar…

/MESAZHI/