Fondacioni “Freskia” organizon kurs të pirografisë (djegie në dru)

Fondacioni Freskia njofton për aktivitetin e radhës.

Në faqën e Freskisë në Facebook thuhet:
Fondacioni Freskia njofton të gjithë të interesuarit se ka filluar regjistrimi për kursin e djegies në dru.
Numri është i kufizuar andaj nxitoni për regjistrim.
Numri kontaktues:
+38349840959 apo në zyrat e Fondacionit Freskia të Enjten dhe të Shtunen prej ores 09:00-11:00.
Afati i fundit për regjistrim: 13.11.2021, e Shtunë.