Dashuri në takim të parë… me kuptimin e plotë të fjalës (Video)

E vetmja dashuri e pakusht është ajo mes nënës dhe fëmijës. Kjo video e shpërndarë së tepërmi në rrjetet sociale e dëshmon këtë më së miri.

Në momentet e para të takimit me nënën, kjo foshnje e vogël (vajzë) e shtrëngon fort me duar nënën e saj dhe i kënaqet pa masë prezencës së saj.

Kënaquni duke parë dashurinë e pakushtëzuar prind-fëmijë, dhe mos i harroni nga lutjet ata që ende nuk e kanë shijuar këtë “dashuri në takim të parë”. /MESAZHI/