Distria e Argjend në Grand Slamin e Parisit

Distria Krasniqi ka fituar medaljen e Argjend në Grand Slamin e Parisit.

Kampionja Olimpike u mposht nga italiania Buchard në “Golden Score” në finale në kategorinë deri në 52 kilogram.

Distria bëri paraqitje shumë të mirë dhe u cilësua një nga luftimet më interesante në Paris Grand Slam.