Dizajn i ri dhe me ftohje të ujit: Shikoni PlayStation 5 të modifikuar

Një entuziast i teknologjisë nga Vietnami kohët e fundit prezantoi një Sony PlayStation 5 të modifikuar, në të cilin ai instaloi ftohjen e ujit, duke ndryshuar vetë modelin e konsolës.

Përveç “punës plastike”, kishte edhe shumë gjëra të tjera që duheshin bërë për të funksionuar i gjithë sistemi.

Ai postoi një video në kanalin e tij në YouTube që ndjek të gjithë procesin, kështu që ju mund të shihni se si ai bëri një kuti të veçantë për PS5 të modifikuar, në mënyrë që ftohja e ujit të ndalet dhe të funksionojë si duhet.

Përveç kësaj, ajo ka instaluar një ndriçim të veçantë RGB që ndryshon përshtypjen vizuale.

Ky është një shembull unik, por vietnamezi njoftoi se ai mund të fillonte prodhimin masiv nëse Sony e lejon atë.