Dubai, rrokaqielli përfshihet nga flakë të tmerrshme (VIDEO)

A fire engulfs The Address Hotel in downtown Dubai in the United Arab Emirates December 31, 2015. REUTERS/Ahmed Jadallah TPX IMAGES OF THE DAY - RTX20N9C

Një zjarr masiv ka përfshirë një rrokaqiell në Dubai, ndërsa flakët shkonin përpjetë. Pamjet e tmerrshme tregojnë se si zjarri ngulfati kullën 336.804 metra të lartë.

Brenda pak minutash zjarri kishte pëfshirë edhe anaën tjetër të ndërtesës. Ndërsa mbeturinat ranë nga ndërtesa, shkaktuan flakë të reja, e që ndezën katet e postme të rrokaqiejllit

Kulla është një nga ndërtesat më të larta të banimit në botë – dhe u godit nga një zjarr edhe në vitin 2015. /MESAZHI/