Dy prindërit dhe djali gjejnë vdekjen pasi hyjnë në kraterin e vullkanit (Foto)

epa06199933 Three bodybags lie at Solfatara di Pozzuoli where three people died in the crater at Pozzuoli, Naples, Italy, 12 September 2017. A couple and an 11-year-old boy have died at the Solfatara volcanic crater at Pozzuoli, near Naples, police said on 12 September. Another child, aged seven, survived, the sources said. The woman was 42 and the man was 45. EPA/CIRO FUSCO BEST QUALITY AVAILABLE

Dy prindër dhe një fëmijë 11-vjeçar kanë gjetur vdekjen pasi ranë në një krater vullkanik në Itali.
Tragjedia ndodhi kur djali hyri në një zonë të ndaluar në Solfatara pranë Napolit në jug-perëndim të vendit.

Nëna 42 vjeçare, dhe babai, 45 vjeç, u përpoqën ta tërheqin atë, por u rrëzuan në bazën e kraterit.

Familja e cila vinte nga Torino na në gazrat toksike të vullkanit, të cilat shkaktuan vdekjen e tyre.

Një tjetër djalë i tyre, shtatë vjeçar, mbijetoi pasi arriti të dilte në zonë të sigurtë.  /MESAZHI/

A boy and his parents have been killed after falling into a volcanoic crater in Italy, it has emerged

The tragedy is believed to have unfolded when the 11-year-old walked into a prohibited area at Solfatara near Naples in the country's south west

The boy's mother, 42, and father, 45, tried to pull him to safety only for the base of the crater to collapse. They are understood to have fallen 5ft but it is not yet known whether they were killed by the fall or by toxic gas fumes. Three body bags were later pictured at the scene