Egzon Ibrahimi: Sofra e përgjakur e nënës Zahide Jashari

Ilahija më e re për nënën Zahide dhe familjen Jashari.

Egzon Ibrahi: Sofra e përgjakur
Teksti dhe muzika: Fatmir Muja
Orkestroi: Rrahman Kryeziu
Video: Imagine Films