Elon Musk thërret për vrasjën e rezistencës Palestineze gjatë vizitës në Izrael – VIDEO

Elon Musk

Elon Musk duke folur për Gazën me Presidentin izraelit në gjuhën e një kolonizatori ‘afrikano-jugor’
“Vritni ata (rezistencën Palestineze) që nuk ju pranojnë si prijës të tyre, civilizojini me arsimimin tuaj dhe thuaju se ju sillni zhvillim vetëm për të varfërit dhe të paqytetëruarit” 27.11.2023