Emocionuese – Qëllimi i jetës (Video)

Kjo video është fshirë 7 herë nga kanalet e YouTube-se për shkak të presionit të madh që ka pasur kanali nga ana e sionistëve dhe të krishterëve.

Kjo video, që nga lansimi i tij, ishte bërë shkak në kthimin e 37 personave në Islam dhe ky numër sa shkon e rritet, për këtë i takojnë falënderimet Allahut xh.sh.
Xhirimi i tij është bërë në 99 ditë dhe janë përdorur afër 433 pjesë filmike, prej tyre ka që janë xhiruar vetë me një teknologji të lartë dhe shumë të sofistikuar dhe ka prej atyre që u është blerë e drejta autoriale.
Kjo video është sponsoruar nga një bamirës sauditë dhe është punuar në Amerikë.
Kjo video ka lënë gjurmë të mëdha tek shumë njerëz dhe pritet që me ndihmën tuaj të jetë video më e mirë e vitit andaj mos lejo që të mbetet tek ti por shpërndaje atë.