Fëmija e pyet babën “a është mundja sport i vërtetë”, dhe përgjigja është epike! (Video)

Ky djalë i vogël e kishte pyetur babain e tij nëse sporti i mundjes ishte i vërtete, apo ishte si video lojerat.

Përgjigja e tij? Thjeshtë e jashtëzakonshme. Ai e qon përgjigjen në nivelin praktik, dhe i tregon se si realizohet sporti i mundjes.

Sado që ky ushtrim realizohet në ambient të sigurte, prap nuk ia sugjerojmë askujt që ta provojë në shtëpi! /MESAZHI/