Ferid Agani shkarkohet nga PD-ja, ne krye vie Sylejman Qerkezi

Me shumice votash, Kuvedi i Partise se Drejtesise ka shkarkuar kryetarin e saj te deritaishem Ferid Again. Shkarkimi u be per shkelje te statusit qe ish kryetari i kishte bere partise. Gjate kuvendit jane bere edhe disa ndryshime statusore.

Nderkohe mesohet se nga Kuvedi i jashtezakonshme, kryetar i ri eshte zgjedhur Sylejman Qerkezi, me vetem dy vota kunder.

Ndaj ish kreut te PD-se, Agani, po rendojne akuzat per korrupsion, te cilat e bene te jap doreheqje nga posti i ministrit.

Ndersa krytari i si Sylejman Qerkezi shihet si kryetar me unifikues i partise nga e cila se fundmi ishin larguar shume anetar, prej tyre edhe deputet te Kuvendit te Kosoves. Qerkezi eshte der themeluesit e PD-se, dhe kryetari i pare i saj. /MESAZHI/