Flakë e madhe në Londër

Një flakë e madhe është raportuar nga qytetarët në një bllok të ri të banesave në lindje të Londrës.

Disa video janë shpërndarë  nga përdoruesit e Twitter, ku shihet një zjarr i madh në lagjen Bethnal Green.

Zjarri ka perfshire banesat qe ishin ndertim i ri dhe investim milionesh.

Lajmi është konfirmuar nga policia, raporton The Independent.  /Mesazhi/