Gaza, I mituri i paarmatosur vritet për një gomë – VIDEO

Ka dalur videoja tronditëse ku shihet se si një djalosh i mitur gjuhet me armë zjarri për vdekje, duke qenë i paarmatosur.

Në mesin e protestave të vazhdueshme kundër okupimit izraelit, në pjesën e kufirit të quajtur “Toka e askujt”, ushtria izraeite ka vrarë rreth 20 civilë, në mesin e tyre edhe fëmijë dhe të mitur.

Në një video të publikuar së fundmi tregohet momenti i vrasjes së një adoleshenti të paarmatosur që bashkë me disa miq tentuan të “”rrëmbenin” një gomë makine.

Mediat palestineze shkruajnë se prindërit e të ndjerit kanë deklaruar se djali i tyre nuk ka qenë asnjëherë pjesë e Hamasit, e as ndonje grupi tjetër të rezistencës. /MESAZHI/