Gazetari i BBC-së mbetet pa fjalë përballë kësaj xhamie (VIDEO)

Turqia është përplot xhami të mrekullueshme, por një xahmi si kjo…

Xhamia Çamlica në Stamboll është xhamia më e madhe në Azinë e Vogël dhe u përurua më 1 korrik 2016. Xhamia Çamlica është në gjendje të akomodojë 37.500 njerëz.

Në këtë xhami ka muze, galeri arti, bibliotekë, sallë konferencash dhe parking nëntokësor.

Videoja e mëposhtme tregon se si gazetari i BBC-së mbetet pa fjalë kur e sheh atë. Videoja është vërtetë impresionuese. /MESAZHI/