Gjilan, prindërve iu merren fëmijët (VIDEO)

Gjykata Themelore e Gjilanit ka vendosur t’ua heq përkohësisht kujdesin prindëror ndaj 4 fëmijëve të tyre një çiftit bashkëshortor në këtë komunë, njofton Klan Kosova.

Vendimi u mor duke u nisur nga një kronikë e Klan Kosovës dhe pas kërkesës për një gjë të tillë nga Qendra për Punë Sociale në këtë qytet.

Kronikë nga Klan Kosova. /klankosova/