Gjyqtarët kosovarë drejtojnë ndeshjen e Ligës së Evropës

Gjyqtarët e Kosovës vazhdojnë të korrin sukses në arenën ndërkombëtare.

Këtë herë, Genc Nuzës me ndihmësit, Fatlum Berisha, Bujar Selimaj dhe Visar Kastrati, iu është besuar ndeshja e Ligës së Evropës, ndërmjet Sarpsborg të Norvegjisë dhe Vestmannaeyjar të Islandës.

Takimi në fjalë zhvillohet më 19 korrik në Norvegji.