Haaretz përkujton fëmijet e vrarë në Gaza

Gazeta prestigjioze iz’raelite Haaretz në ballinën e saj i vendosi fotot e fëmijëve palestinez të cilët ishin viktima të sulmeve ajrore iz’raelite mbi rripin e Gazas.

Me mbishkrimin:
Në Gaza u mbytën 67 fëmijë!
Ky ishte çmimi i luftës.
Dhe ende gjen njerëz dhe gazetarë që i dalin në mbrojtje politikës cioniste të Netanjahut.