Habibi në lot, lutje Allahut: Babai dhe më shumë se 20 familjarë, me koronavirus

I tronditur dukshëm, Habib Nurmagomedov (Khabib) postoi një video në Instagramin e tij në të cilin komentoi buletinin shëndetësor të babait të tij Abdulmanap.

“Ditët e fundit, media ka shkruar shumë për babanë tim”, tha kampioni i UFC, duke shtuar:

“Babai im është në një gjendje shumë të rëndë në spital. Ai kishte komplikime në zemër të shkaktuara nga koronavirusi. Ai pati një operacion në zemër vitin e kaluar, dhe për shkak të koronavirusit duhej të shkonte për një operacion të ri. Ai është në një gjendje shumë, shumë të vështirë.

Lusim Allahun që ta mëshirojë, ta shërojë dhe të kthehet te ne. Faleminderit për të gjithë ju që më dërgoni mesazhe mbështetjeje dhe pyesni për gjendjen e babait tim. Allahu na ndihmoftë të gjithëve”.

Habibi gjithashtu deklaron se më shumë se 20 njerëz në familjen e tij janë infektuar me koronavirus.

“Nuk po flas për njerëz që njoh, por për të afërm të afërt. Disa prej tyre janë gjithashtu në kujdesin intensiv. Disa nga njerëzit që njoha gjithashtu vdiqën … Unë u bëj thirrje të gjithë dagestanasve që të marrin seriozisht koronavirusin. Virusi nuk zgjedh. Ai nuk intereson se cili është emri ose mbiemri juaj, ku punoni, pavarësisht nëse jeni i pasur apo i varfër. Të gjithë sëmuren. Ne mund ta mposhtim vetëm atë të bashkuar”, thekson Habib.