Hysamedin Feraj: Raporti i mendimtarëve me pushtetin dhe anasjelltas?

Biesedë me Studiues kësaj radhe është zhvilluar me Prof. Dr Hysamedin Feraj.

Pjesa e parë e intervistës së bërë në Tiranë me prof. Dr. Hysamedin Feraj
Cilat janë marrëdhëniet karakteristike Shqiptare me Njeriun, me Mendimin- Filozofinë dhe me Shkencën?

Kush është njeriu?
Njerëzorja dhe shtazorja të njeriu.
A mendojmë ne ?
A shikojmë në mënyrë realiste gjendjen tonë ?
Si të bëhemi ashtu si duhet?
Cili është raporti I mendimtarëve me pushtetin dhe anasjelltas?
A I dëgjojmë në njerëzit e ditur apo jo ? Nëse jo, pse jo?
Për këto dhe për shumë çështje tjera në këtë pjesë të intervistës Prof. Dr. Hysamedin Feraj./FRONTI