Imami shembull, tregon butësinë ndaj maces – nuk ndërprenë ligjëratën por… (Video)

Një tubim ku dëgjoheshin ligjërata fetare u bë edhe më i këndshëm kur në mesin e besimtarëve musliman vie musafir një… mace!

Kur imami po lexonte hadithe (thënie profetike) nga një libër i haditheve, ai nuk ngurroi ta marrë me të mirë macen, dhe ta afroj afër vetes, pasi ajo erdhi nga jashtë xhamisë.

Në këtë mënyrë, macja nuk e ndërpreu aspak ligjëratën, por përkundrazi u përshtat në këtë ambient, e kënaqur nga trajtimi i butë që i bëri imami. /MESAZHI/