Instagrami ia kushton Ramazanit një Instastory shumë të veçantë

Instagrami, i shpallur si aplikacioni më popullor për ndarjen e fotografive, ka krijuar një storie 24 orëshe, për të treguar si pritet Ramazanin nëpër botë. Llogaria zyrtare e Instagram-it e cila ka 224 milionë ndjekës, ka ndarë fotot e ngarkuara nga muslimanët anembanë botës duke promovuar Ramazanin në “Instagram Story”.

Këtu janë disa nga fotografitë e përfshira nga Instagram. Ato vijnë nga mbarë bota dhe janë vërtetë të bukura.

EMIRATET ARABE

NJE FAMILJE E ZHVENDOSUR NGA ZONA E LUFTES NE IRAK BEN IFTARIN

FAMILJE AFGANE QE U LARGUA NGA VENDI I TYRE 7 VITE ME PARE, PER TU VENDOSUR NE AUSTRALI

BOSNJE

KASHMIR

IFTAR NE EMIRATE

IFTAR NE PAKISTAN

PERGATITJE E IFTARIT NE SOMALI

NAMAZ PAS IFTARIT NE INDONEZI

TE GJITHA FOTOGRAFITE JANE TE MARRA NGA INSTAGRAMI. /Mesazhi/